logo
  
Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Onkológus - Bőrgyógyász - Kozmetológus
Cím: 1063 Budapest, Munkácsy Mihály u. 25. Telefon: 06-20/910-7583, 06/1-910-7583
Telefon 2: 06-20/910-7583, 06/1-910-7583Internet: http://www.drgilde.com/

A képek megtekintéséhez kattintson ide!
Bevezető

1972. Szegedi Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Kar, "summa cum laude"
1979. Bőr és nemibetegségek, kozmetológia szakvizsga
1982. Onkoradiológia szakvizsga
1994. Az orvostudomány kandidátusa


A rendelés ideje
Hétfő és szerda, kizárólag előzetes telefonegyeztetést követően. (06-20/910-75-83, 2006-318)
Csütörtökön történnek a steril körülményeket igénylő beavatkozások (bőrelváltozás kimetszése, benőtt köröm műtéte), illetve a sebkötözések. Két asszisztens és egy mütősnő segíti a munkát.


Bemutatkozás

A rendelőben minden, a bőrön jelentkező, vagy bőrrel összefüggésben álló tünet vizsgálata, elemzése és kezelése történik. Csecsemőket és időseket is szívesen látunk.

A rendelő legfontosabb profilja az onkodermatológia, mely szakterület a bőrön jelentkező daganatok ellátására koncentrál.

Elsődleges feladat a korai felismerés. Ennek érdekében a rendszeres szűrése azoknak az egyéneknek, akik öröklött hajlam, bőrtípus, vagy életmódjuk miatt a bőrdaganatokra különösen fogékonyak, úgynevezett rizikócsoportba tartoznak. A szűrés az egész bőrfelület átvizsgálását jelenti, dermatoscóppal, egyes elváltozások digitális rögzítésével. Különös figyelmet érdemelnek a pigmentált anyajegyek, naevusok, melyek ráírányítják a figyelmet melanoma szempontjából veszélyeztetett egyénekre. Az anyajegy kiindulásául is szolgálhat melanomának, ugyanakkor sok esetben rendkívül nehéz lehet elkülöníteni a pigmentált naevust elkülöníteni magától a melanomától.

A gyanút mindig szövettani vizsgálattal támasztjuk alá, vagy zárjuk ki.

A rosszindulatú daganatok kezelése és gyógyítása történhet helyben, vagy egyéb intézetben, egyéb felkészültségű, kiváló kollegák bevonásával, team munkában.

A jóindulatú daganatok nagy számban fordulhatnak elő a bőrön, esztétikai rendellenességet jelentenek, rontják viselőjük közérzetét és önbizalmát. Ezek eltávolítására is többféle módszer között lehet válogatni a legjobb kozmetikai hatás érdekében. (ecsetelés, radiofrequenciás, diathermiás roncsolás, cryoterápia stb)

A bőr állapota nagyon fontos az emberek önértékelésében, társadalmi elfogadottságában, a személyes kapcsolatokban. Nem lehet lebecsülni a kozmetikai problémát jelentő, egyébként nem súlyos, vagy a nembetegség kategóriába sorolható rendellenességet. Fontos a lelki zavarokhoz vezető kamaszkori pattanások, vírusfertőzések, zsíros haj, nemkivánt szőrnövekedés, hónalji izzadás orvoslása csakúgy mint az időskori foltok, értágulatok, időskori szemölcsök stb. eltávolítása. A köröm elváltozásainak hátterében állhat gombás fertőzés, bel- és bőrbetegség. Többségét lehet befolyásolni.

A benőtt köröm rendkívül fájdalmas lehet. Csak akkor lehet meggyógyítani, ha a rendellenesen növő körömlemez növekedését maradandóan normalizáljuk, anélkül, hogy el kellene távolítani.

A neminvazív plasztikai eljárások rendkívül sokat fejlődtek az utóbbi időben. Szivesen alkalmazzuk azokat a biztonságos eljárásokat, melyek mellékhatása és szövődménye minimalizálható, de ugyanakkor az eredmény a páciens örömére szolgál, javítja esztétikus megjelenését, önbizalmát /hyaluronsavas ránc és hegfeltöltés, botox/.

Szolgáltatásaim:

Bőrgyógyászat
Bőr- és nemibetegségek
Kozmetológia
Onkoradiológia
bőrdaganatok (melanoma) diagnosztikája és kezelése
esztétikailag zavaró növedékek, betegségek akne
rosacea
benőtt köröm
szemölcsök kezelése, eltávolítása
sokéves bőrsebészeti gyakorlat
szépészeti célú beavatkozások
ráncfeltöltés
botox
PRP kezelés


Keresőszavak

Onkológus Budapest, Bőrgyógyász Budapest , Kozmetológus Budapest

Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink