logo
  
Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Csibebölcsibe Családi Napközi
Cím: 1113 Budapest, Daróci út 52.Telefon: 06-20/958-0928
Telefon 2: 06-20/958-0928Internet: www.csibebolcsibe.hu

A képek megtekintéséhez kattintson ide!
Bevezető

bölcsőde, családi napközi,

Bemutatkozás

A családi napközit szülői kezdeményezésre nyitottam meg (2007 januárjában), mert a szülők tudták, hogy jó pár éve gyermekekkel foglalkozom.
A családi napközinket a lányommal együtt vezetjük, és szakemberek segítik munkánkat (gyermekpszichológus, zenepedagógus stb.). A Csibebölcsibe színtere egy 3 lakásból álló társasház egyik szintjén helyezkedik el. A családi napközinket saját otthonunkban hoztuk létre, amely csendes, nyugodt környezetben van, így sikerült családias légkört kialakítanunk.
Szeretettel várunk minden 1 – és 4éves korú kiscsibét.

A kisgyermekek életében, lelki fejlődésében meghatározó szerepe van a családi napköziben - és az óvodában eltöltött éveknek. Családi napközink nagy előnye a kis létszámú csoport, ahol segítjük a gyermekek egyéni ütemben való lelki – és testi fejlődését. Családi napközinkben megpróbáljuk mindazt a gondoskodó szeretetet és törődést megadni, amit a gyermek egy szerető családban mindennap megkap. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a gyermek maga válassza ki, hogy melyik felnőttel alakuljon ki mélyebb érzelmi kötődése. Családi napközink családias, gyerekközpontú, derűs légköre, empatikus magatartásunk érzelmi biztonságot nyújt a gyerekeknek.

A beszoktatás mindig kis lépésekben a szülővel együtt történik, mindezt azért, hogy a gyermek és a szülő minél kisebb érzelmi megrázkódtatáson menjen keresztül. Tapasztalataink szerint a szülőknek nehezebb és hosszabb ideig tart az elválás, mint a csibéiknek.

Van egy kis udvarunk, amely kültéri játékokkal, kis házzal, motorokkal, homokozóval kielégíti az udvari játék igényeit. Jó időben az udvaron étkezünk, nyáron apró medencénkben nagyokat pancsolunk, locsolunk.

Családi napközinkben a berendezést a gyermekek önfeledt, biztonságos játékához alakítottuk ki, méretükhöz igazodó bútorokkal és koruknak, érdeklődésüknek, fejlettségüknek megfelelő játékokkal.


Feladatunk:

Fő feladatunknak tartjuk a gyermeket megtanítani a játékra, a szép magyar beszédre, sok szép verse- mondókára –dalra-táncra. Nagyon sokat énekelünk és táncolunk a csibékkel.
Keresőszavak

bölcsőde, családi napközi,Angol nyelvű játékos foglalkozás,Játékos mozgásfejlesztés, budapest, budapest bölcsőde, budapest családi napközi, Énekes-zenés foglalkozások, néptánc és hagyományőrzés,

Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink