logo
  
Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Jáger Shoes
Cím: 1132 Budapest, Visegrádi út 42-46.Telefon: 06-30/603-1275
Telefon 2: 06-30/603-1275Internet: http://www.jagershoes.hu

A képek megtekintéséhez kattintson ide!
Bevezető

Ortopéd cipő készítés,egyedi betét készítés, vénybeváltás

Bemutatkozás

A Jáger név már 10 éve ismert a cipőkészítés piacán, egyéni vállalkozóként 2002-ben kezdte tevékenységét Jáger József.
A vállalkozás célja, hogy minél szélesebb réteget tudjon kiszolgálni tevékenységével. Értjük ez alatt, hogy a kisgyermekek sarokbedőléses lábától az időskori deformációig, a kényelmi cipőtől a beteg diabeteszes lábig – és még sorolhatnánk – mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb lábbelit.
Egerben, Gyöngyösön és Budapesten lévő üzleteinkben ingyenes lábvizsgálatot végzünk, melynek alapján készítjük el az egyedi igényre szabott lábbelit és talpbetétet.
Az általunk gyártott talpbetétek használhatóak kényelmi és divatcipőkben is, melyet szintén megtalál a kedves vásárló nálunk.
Jól felkészült munkatársaink segítséget tudnak adni a diabeteszes láb ápolásához, a megfelelő cipő kiválasztásához. Az így készült cipő csökkenti és kiegyenlíti a talpra nehezedő nyomást. Egyedi cipőink marha - nappa felsőrésszel készülnek, melynek orra merev, hogy megakadályozza a lábfej sérülését.
A diabeteszes cipő akkor tudja maradéktalanul ellátni a feladatát, ha egyedi méret alapján a beteg lábra készítik úgy a betétet, mint a cipőt.
Legalább ennyire fontos a gyermekkori lábproblémák időben való felismerése. A kezeletlenül maradt deformálódás felnőtt korban már igen nehezen, vagy egyáltalán nem korrigálható.
Ortopéd javaslat alapján készítünk egyedi lábbelit gyermekek részére is, valamint divatmodelljeink nagy része, képzett szakembereink által átalakíthatóak a gyermek igényeinek megfelelően.
Üzleteinkben számos kiegészítőt is megtalál, mint pl.: gyógyzoknik, gyógyharisnyák, különböző talpbetétek és cipőápolók.
A folyamatosan bővülő igények, az egyre nagyobb elvárások és nem utolsó sorban, de sajnos az egyre több beteg szükségessé tette az ortopéd cipész vállalkozás kibővítését, melyet JágerDinasztia KFT néven talál meg a kedves látogató.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink